Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Bougainvillea, Agios Sostis

Ostrov Zakynthos a apartmány Bougainvillea

3-hvězdičkové apartmány Bougainvillea jsou umístěny ve velmi klidné lokalitě ostrova Zakynthos, obklopené prastarými olivovými stromy. Pláž a centrum Agios Sostis se nachází přibližně 450 metrů daleko, nejbližší malý supermarket je vzdálen asi 100 metrů.

Tento rodinně vedený komplex nabízí k ubytování studia a apartmány, dále k jeho zařízení patří bar (který slouží současně také jako recepce), internetový koutek s WiFi a taverna s nabídkou jídel formou à-la-carte a s občerstvením a se zastřešenou terasou.

Ve venkovních prostorách uprostřed bujné zahrady je umístěn plavecký bazén a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma. Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici samostatný dětský bazén a malé dětské hřiště.

Prostorná a útulně zařízená studia (pro 2 - 3 osoby) jsou vybavená koupelnou se sprchovým koutem a WC, obývacím pokojem / ložnicí s manželskou postelí a 3. lůžkem, ventilátorem nebo klimatizací (oboje za příplatek), televizí, trezorem, kuchyňským koutem se 2 plotýnkami, kávovarem a lednicí, balkónem nebo terasou s posezením.

Apartmány (pro 2 - 4 osoby) mají vybavení stejné jako studia, ale navíc mají samostatný jídelní kout a jednu oddělenou ložnici (manželská postel a 3. lůžko), v obývací části je umístěn gauč pro 4. osobu.

Stravování: Vlastní, za příplatek snídaně nebo polopenze - snídaně je kontinentální a večeře v taverně výběrem z jídelního lístku.

(údaje jsou z roku 2012)

Místo

Apartmány Bougainvillea, Agios Sostis 37° 42' 51.2064" N, 20° 51' 22.032" E
Location