Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Admiral, Argassi

Pohled na hotel Admiral, Argassi

Poloha

3-hvězdičkový hotel Admiral na řeckém ostrově Zakynthos se nachází v letovisku Argassi.

Je umístěn ve svahu s výhledem na přístav, a od místního centra, kde najdete obchody a restaurace, je vzdálen asi 300 metrů.

Od nejbližší písečno-oblázkové pláže je vzdálen cca 500 metrů, do hlavního města Zakynthos je to přibližně 4 kilometry daleko.

K letišti je od hotelu asi 6 km, k písečným plážím ve Vassilikosu 10 km, kam se dostanete místním autobusem.

Zařízení

Hotel Admiral nabízí k ubytování více než 90 apartmánů, rozmístěných do 3 pater.

Dále k jeho zařízení patří recepce, lobby, výtah, Wi-Fi ve veřejných prostorách, restaurace, kavárna a bar, supermarket, TV místnost, herna a prádelna.

Ve venkovních prostorách najdete krásnou zahradu, dětské hřiště, sluneční terasu, plavecký bazén a oddělený dětský bazén. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté si mohou zahrát šipky, stolní tenis nebo biliár. Hotel pravidelně pořádá denní animace a večerní show (v závislosti na počasí). Za poplatek jsou masáže a wellness, vodní sporty na pláži.

Ubytování

Všechny apartmány jsou vybavené koupelnou a WC (vysoušeč vlasů), obývací částí s kuchyňským koutem (lednička, mikrovlnná trouba), oddělenou ložnicí, trezorem, telefonem, TV a Wi-Fi (za poplatek), klimatizací.

Většina apartmánů má balkón nebo terasu s posezením. Pro rodiny s dětmi jsou k dispozici speciální rodinné pokoje.

Stravování

Hosté mají na výběr snídaně, polopenzi nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení během dne (10 -12 a 15 - 17 hodin), místní alkoholické a nealkoholické nápoje do 23 hodin.

(údaje jsou z roku 2015)

Bazén u hotelu Admiral, Argassi
Restaurace v hotelu Admiral, Argassi
Jeden z poojů v hotelu Admiral, Argassi

Místo

Ostrov Zakynthos a hotel Admiral 37° 45' 39.9132" N, 20° 55' 29.3304" E
Location