Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alexandra Beach, Tsilivi

Ostrov Zakynthos a hotel Alexandra Beach

Poloha

3,5-hvězdičkový hotel Alexandra Beach je umístěn na nádherném místě, a sice přímo u písečné pláže Tsilivi na řeckém ostrově Zakynthos.

Nejbližší nákupní možnosti a taverny jsou vzdálené jen několik minut pěší chůzí, místní centrum obce Planos je cca 1,5 km daleko, hlavní město Zakynthos přibližně 6 km.

Zařízení

Oblíbený prázdninový hotel nabízí k ubytování asi 120 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala, recepce (trezory k pronajmutí), výtah, TV místnost, internetový koutek (za poplatek), internetové připojení WLAN, klimatizovaná restaurace s nekuřáckou částí.

Ve venkovním udržovaném areálu je umístěn sladkovodní plavecký bazén, oddělený dětský bazén, sluneční terasa a pool- / snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

Hosté mohou za poplatek využít biliár, malé fitness centrum a masáže, a také různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

V roce 2013 částečně zrekonstruované dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, malou ledničkou, klimatizací (v červenci a srpnu zdarma), TV se satelitním příjmem, rádiem, bezdrátovým připojením k internetu (v ceně), telefonem a balkónem. Za příplatek jsou pokoje s výhledem na moře.

Stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu. Za příplatek jsou možné také obědy.

(údaje jsou z roku 2013)

Ostrov Zakynthos a hotel Alexandra Beach s pláží
Ostrov Zakynthos a hotel Alexandra Beach s bazénem
Ostrov Zakynthos a hotel Alexandra Beach se zahradou
Ostrov Zakynthos a hotel Alexandra Beach - ubytování

Místo

Hotel Alexandra Beach, Zakynthos 37° 49' 14.1564" N, 20° 51' 53.5752" E
Location