Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Arion Renaissance, Vassilikos

Ostrov Zakynthos a hotel Arion Renaissance

Poloha

3,5-hvězdičkový hotel Arion Renaissance se nachází na jihozápadním konci řeckého ostrova Zakynthos. Najdete ho v klidné lokalitě malé vesničky Vassilikos, jen asi 250 metrů od dlouhé písečné pláže.

Na nedaleké plážové promenádě najdete řadu různých restaurací, barů, kaváren a butiků. Hlavní město Zakynthos je vzdálené asi 14 kilometrů, místní dopravou se do něj dostanete během asi 25 minut. Autobusová zastávka je asi 300 metrů od hotelu.

Zařízení

Příjemný hotel střední třídy byl otevřen v roce 2003 a nabízí k ubytování celkem 53 obytných jednotek rozložených do 3 podlaží. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (trezor k pronajmutí), výtah, snídaňová místnost, společenská a TV místnost s internetovým koutkem, restaurace a bar.

V udržované zahradě je umístěn plavecký bazén se sluneční terasou, jacuzzi, oddělený dětský bazén, dětské hřiště, pool-/snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

Za poplatek je možné si zahrát biliár, stolní tenis, minigolf, vyzkoušet masáže nebo vodní sporty na pláži od místních provozovatelů. Hotel příležitostně pořádá večerní zábavu.

Ubytování

Příjemně zařízené standardní pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, telefonem s přímou volbou, mini barem, částečně individuálně nastavitelnou klimatizací (za poplatek), trezorem (za poplatek), balkónem nebo terasou s výhledem na bazén.

Pokoje Superior mají podobné vybavení, ale jsou umístěné ve vyšších patrech, a v ceně ubytování mají klimatizaci, trezor, internetové připojení a košík s ovocem při příjezdu.

V nabídce jsou i studia, která jsou navíc vybavena kuchyňským koutem a lednicí.

Stravování

Snídaně nebo polopenze – rozšířená kontinentální snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Zakynthos a hotel Arion Renaissance s pláží
Ostrov Zakynthos a hotel Arion Renaissance s bazénem
Ostrov Zakynthos a hotel Arion Renaissance - ubytování

Místo

Hotel Arion Renaissance, Vassilikos 37° 43' 52.446" N, 20° 58' 28.4952" E
Location