Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Belussi Beach, Kypseli

Ostrov Zakynthos a hotel Belussi Beach

3-hvězdičkový hotel Belussi Beach se nachází v zátoce Drosia. K moři se dostanete po malém náspu, pláž je hned vedle hotelu. Vesnička Planos s tavernami a nákupními možnostmi je vzdálená cca 5 km.

Autobusová zastávka je vzdálená asi 800 m od hotelu, odkud jezdí 1x za den místní autobus do hlavního města Zakynthos (cca 12 km daleko). Několikrát denně jezdí hotelová kyvadlová doprava do Tsilivi (za poplatek).

Rodinný hotel nabízí k ubytování 54 obytných jednotek ve 3 budovách. Dále k jeho zařízení patří recepce s posezením, salonek, obchod se suvenýry, restaurace s krásným výhledem na moře.

Ve venkovním prostoru najdete bazén s jacuzzi, pool bar s internetovým koutkem (za poplatek). Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Pro vstup do moře se doporučují boty do vody, vodní sporty můžete vyzkoušet na pláži Planos (5 km daleko) nebo Alikes (5 km) od místních provozovatelů.

Studia (pro 1 - 4 osoby, cca 44 m²) jsou vybavená kuchyňským koutem s ledničkou, koupelnou se sprchou a WC, klimatizací, trezorem, satelitní televizí, telefonem, balkónem nebo terasou s bočním výhledem na moře. Maximální obsazení 2 dospělí a 2 děti.

Apartmány (pro 2 - 4 osoby, cca 60 m²) jsou vybavená podobně, ale navíc mají obývací pokoj s možností spaní pro 3. a 4. osobu a oddělenou ložnici. Maximální obsazení 3 dospělí a 1 dítě.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snacky (11 - 13 hodin), káva a čaj (11 - 19 hodin), pečivo, zmrzlina pro děti (15 - 17 hodin), místní alkoholické a nealko nápoje (10.30 - 23 hodin).

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Zakynthos a hotel Belussi Beach - ubytování
Ostrov Zakynthos a hotel Belussi Beach s bazénem
Ostrov Zakynthos a hotel Belussi Beach se zahradou
Ostrov Zakynthos a hotel Belussi Beach s pláží

Místo

Hotel Belussi Beach, Kypseli 37° 50' 14.1252" N, 20° 49' 31.17" E

Komentáře

Byli jsme tu spokojeni, jídlo bylo velmi dobré. Místní lidé se chovali přátelsky. Jen pro děti tu bylo málo vyžití. Na kamenité pláži bylo dostatečné množství lehátek a slunečníků, během asi 3 minut se po plážové promenádě dostanete na písečnou pláž.
Location