Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Harmony, Limni Keri

Zakynthos a hotel Harmony

Poloha

4-hvězdičkový hotel Harmony je umístěn v klidné lokalitě řeckého ostrova Zakynthos přímo nad mořem, s nádherným výhledem na ostrov Marathonissi a vlastní hotelový úsek moře ke koupání.

Vesnička Limni Keri s písečno - oblázkovou pláží, s obchody, bary a tavernami, je vzdálená asi 450 metrů po málo frekventované silnici. Letiště je vzdálené asi 20 km.

Zařízení

Hotelový areál je vzhledem k tiché lokalitě velmi oblíben u hostů, kteří hledají klid a odpočinek. K ubytování nabízí 25 ubytovacích jednotek, dále k jeho zařízení patří lobby s recepcí, internetový koutek (za poplatek), satelitní TV koutek a bar s terasou.

Ve venkovních prostorách se zahradou se nachází sladkovodní bazén s odděleným dětským bazénem, dětské hřiště, pool bar a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport

Hotel v hlavní sezóně pořádá 1x týdně řecký večer s barbecue (pro hosty s polopenzí v ceně ubytování, jinak za poplatek). Zpoplatněné jsou vodní sporty a škola potápění od místních provozovatelů na pláži.

Ubytování

Studia (cca 25 - 30 m²) jsou vybavená sprchou / WC, kombinovaným obývacím pokojem s ložnicí, kuchyňským koutem, klimatizací, trezorem, TV, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.

Apartmány mají podobné vybavení, ale jsou prostornější (cca 40 - 60 m²), a mají navíc jednu ložnici.

Úklid pokojů probíhá denně, výměna ručníků 3x týdně, výměna ložního prádla 2x týdně. Dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma.

Stravování

Vlastní, snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, máte k večeři kromě salátu, večeře jsou výběrem z menu (hlavní jídlo, salát a dezert).

(údaje jsou z roku 2012)

Zakynthos a hotel Harmony s bazénem
Zakynthos a hotel Harmony - ubytování

Místo

Hotel Harmony, Limni Keri 37° 41' 21.5664" N, 20° 50' 20.9652" E

Komentáře

Dovolená se nám líbila, hotel je stranou od všeho dění na klidném místě. U bazénu bylo vždy dost lehátek a slunečníků, pláž u hotelu ale nebyla moc pěkná, a pro děti už vůbec ne. K jídlu jsme měli zaplacené snídaně, výběr jídel byl skromný, a každé ráno stejný.
Location