Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Katerina Palace, Argassi

Zakynthoský hotel Katerina Palace s bazénem

3,5-hvězdičkový hotel Katerina Palace se nachází asi 250 m od dlouhé pláže Argassi. Centrum hlavního města Zakynthos s mnoha nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené přibližně 3 km, do centra Argassi je to pouhých 200 m. Autobusová zastávka je asi 100 metrů od hotelu.

Moderní hotelový areál se skládá z několika 3-patrových budov, kde je k ubytování 60 pokojů. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (trezory k pronajmutí za poplatek) a s posezením, společenská místnost s televizním koutkem, snídaňová místnost, kavárna a bar s krásnou venkovní terasou.

Uprostřed udržované zahrady je umístěn plavecký bazén s odděleným bazénkem pro děti, sluneční terasa a pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Hotel příležitostně pořádá řecké večery (za příplatek). Za poplatek jsou různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Moderně a pohodlně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, mini ledničkou (za poplatek), klimatizací (červenec - srpen) / topením, balkónem nebo terasou.

Rodinné pokoje (max. 2 dospělí + 2 děti) mají obývací pokoj s prostorem ke spaní a ložnici, propojené dveřmi. Jinak mají stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje.

Stravování: Snídaně formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Zakynthoský hotel Katerina Palace - ubytování

Místo

Hotel Katerina Palace 37° 45' 45.7344" N, 20° 55' 27.8724" E

Komentáře

Byli jsme tu velmi spokojeni, hotel byl velmi příjemný a hezký. Hotel je centrálně umístěn, na jídlo jsme chodili i do okolních restaurací. Pláž byla krátká a úzká, bazén je hezky umístěn na terasách.
Location