Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lesante, Tsilivi

Ostrov Zakynthos a hotel Lesante

Poloha

5-hvězdičkový hotel Lesante se nachází na klidném místě na okraji Tsilivi, obklopený stinnými stromy olivovníků a s krásným výhledem na Jónské moře.

Místní centrum je asi 500 m daleko. Od mírně se svažující písečné pláže na západě ostrova Zakynthos, která získala Modrou vlajkou za čistotu, je hotel vzdálený pouhých 200 metrů.

Nejbližší obchody, bary a taverny jsou ve vzdálenosti jen asi 2 km. Do hlavního města Zakynthos je to asi 7 kilometrů, zastávka místní autobusové dopravy se nachází 500 metrů od hotelu. Transfer z letiště trvá asi 20 minut.

Zařízení

Moderní, luxusní a stylově navržený butikový hotel byl postaven v roce 2009 a je jedním z mála resortů na Zakynthosu, které poskytují prvotřídní kvalitu služeb s perfektně vyškoleným personálem.

K ubytování nabízí 90 pokojů, dále k jeho zařízení patří lobby s 24-hodinovou recepcí a check-out servisem, kavárna, bar, restaurace, Wi-Fi připojení k internetu (za poplatek), klimatizace, hotelový trezor, směnárna, výtah, kadeřnický salón, TV místnost, konferenční prostory, obchody, prádelna.

V udržovaných venkovních prostorách je umístěn velký sladkovodní bazén, oddělený dětský bazén, pool- / snack bar, dětské hřiště, Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a wellness

V ceně ubytování je kulečník a stolní tenis, za poplatek jsou na pláži různé vodní sporty od místních provozovatelů. Zpoplatněné je také wellness centrum s krytým bazénem, posilovnou, whirlpoolem, parní lázní, saunou, různými kosmetickými a lázeňskými procedurami.

Ubytování

Prostorné a moderně zařízené pokoje Deluxe jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou / WC, toaletními potřebami, vysoušečem vlasů, přístupem k internetu WLAN, trezorem, rádiem, telefonem s přímou volbou, LCD TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávačem, individuálně regulovanou klimatizací / topením, balkónem nebo terasou.

Rodinné pokoje mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a mají navíc oddělenou ložnici.

Stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Zakynthos a hotel Lesante s bazénem
Ostrov Zakynthos a hotel Lesante s restaurací
Ostrov Zakynthos a hotel Lesante s wellness
Ostrov Zakynthos a hotel Lesante - ubytování

Místo

Hotel Lesante, Tsilivi 37° 48' 50.7456" N, 20° 52' 43.0248" E
Location