Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Louis Plagos Beach, Amboula

Ostrov Zakynthos a hotel Louis Plagos Beach u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Louis Plagos Beach najdete v zátoce Amboula, asi 150 metrů od mírně se svažující písečno-oblázkové pláže. V jeho nejbližším okolí najdete bary, taverny a supermarket.

Centrum městečka Planos je vzdálené cca 2 km, autobusová zastávka se spojením do letoviska Planos / Tsilivi a hlavního města ostrova Zakynthos (7 km) asi 300 metrů. Letiště je 9 km daleko.

Zařízení

Moderní hotel nabízí k ubytování 161 pokojů, které jsou rozmístěné do 2-patrové hlavní budovy a několika vedlejších budov. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, TV a internetový koutek (za poplatek), klimatizovaná restaurace s nekuřáckou zónou, bar s terasou.

V udržované zahradě je umístěn velký sladkovodní bazén se sluneční terasou, pool-/snack bar, samostatný dětský bazén, dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je zahrnut tenis (osvětlení za poplatek), aerobik, aqua aerobik, stolní tenis, krytý bazén, volejbal, vodní pólo, šipky, kulečník. Hotel pravidelně pořádá denní animace, večerní živou hudbu nebo show.

Pro nejmenší hosty je k dispozici mini club (2 - 14 let). Za poplatek je půjčovna kol a různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, satelitní TV, hudebním kanálem, minibarem (za poplatek), ledničkou, kávovarem, klimatizací, balkónem nebo terasou. Za příplatek je možný přímý výhled na moře.

Pokoje typu Superior mají stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje, ale navíc jsou vybavené župany a pantoflemi, a všechny jsou s výhledem na moře.

Rodinné pokoje (4 osoby) mají stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje, ale jsou prostornější. Za příplatek je možný výhled na moře. Min. obsazení 2 dospělí + 2 děti, max. obsazení 3 dospělí + 1 dítě.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení od 10:00 do 24:00 hodin s výjimkou hlavních jídel, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 do 24:00 hodin, dětský bufet od 19:00 do 21:30 hodin, zmrzlina od 10:00 do 21:30 hodin, odpolední káva, čaj a koláče od 15:30 do 17:00 hodin

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Zakynthos a hotel Louis Plagos Beach
Ostrov Zakynthos a hotel Louis Plagos Beach s bazénem
Ostrov Zakynthos a hotel Louis Plagos Beach s pláží
Ostrov Zakynthos a hotel Louis Plagos Beach - ubytování

Místo

Hotel Louis Plagos Beach, Amboula 37° 49' 15.924" N, 20° 51' 57.8268" E

Komentáře

Hotel byl super, šéf hotelu byl velmi přátelský a osobně se staral o potřeby hostů. Jídlo a pití bylo výborné, velmi přátelský personál. Pláž je přírodní pláž, ale pokud jdete dál do moře, podloží tvoří jemný písek.
Location