Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Revera Traditional Villas, Keri

Ostrov Zakynthos a hotel Revera Traditional Villas

3-hvězdičkový hotel Revera Traditional Villas se nachází na klidném a idylickém místě, s krásným výhledem na moře a okolní krajinu. Horská vesnička Keri s tavernami a mini marketem je položena asi 800 metrů od hotelu.

Další taverny a nákupní možnosti najdete v obci Limni Keri (cca 5 km daleko). Pro poznávání ostrova Zakynthos doporučujeme zapůjčit si auto. Nejbližší pláž se nachází v Limni Keri, krásný záliv s pláží Marathia Beach asi 6 km od hotelu. Letiště je vzdálené asi 15 km a hlavní město Zante 25 km.

Hotelové zařízení z přírodního kamene bylo postavené v roce 2002, skládá se ze čtyř 2-patrových budov, které harmonicky zapadají do krajiny. Ve venkovních prostorách je umístěn bazén, lehátka a slunečníky u něj jsou k zapůjčení zdarma.

K ubytování nabízí 13 obytných jednotek, které jsou vkusně vybaveny starožitným nábytkem s velkým důrazem na detail. Přátelská majitelka Jiota žije v jednom z domů a stará se velmi pozorně o své hosty. Úklid a výměna ložního prádla probíhá 2x týdně.

Pokoje jsou dostupné po strmém dřevěném schodišti, k jejich vybavení patří koupelna, dvoulůžková postel, lednice, rychlovarná konvice, velký balkón, většinou s výhledem na moře. V některých pokojích je vana velmi stylově integrována přímo do pokoje (samostatné WC).

Studia (pro 1-2 osoby) mají obývací pokoj kombinovaný s ložnicí, kuchyňský kout (pro přípravu menších pokrmů), koupelnu s vanou nebo sprchou a WC, balkón nebo terasu, většinou s výhledem na moře.

Vilky typu B (pro 2-4 osoby) mají obývací pokoj s kuchyní a krbem, 2 samostatné ložnice, některé s originální postelí s nebesy, sprchu / WC, vysoušeč vlasů. Terasa s výhledem na moře.

Vilky typu A (pro 3-6 osob) mají základní vybavení stejné jako vily typu B. V 1. patře se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, 1 samostatná ložnice, koupelna / WC, balkón s výhledem na moře. Vnitřní schodiště vede do dalšího patra, kde se nacházejí další 2 ložnice, sprcha / WC, balkón s výhledem na moře.

Stravování: Pokoje jsou se snídaní, studia a vilky nabízejí ubytování bez stravování (snídaně je možné zaplatit na místě). Za poplatek je možné také objednat večeře u majitelky (tradiční řecké pokrmy).

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Zakynthos a hotel Revera Traditional Villas - ložnice
Ostrov Zakynthos a hotel Revera Traditional Villas - kuchyňka
Ostrov Zakynthos a hotel Revera Traditional Villas - koupelna
Ostrov Zakynthos a hotel Revera Traditional Villas - terasa
Ostrov Zakynthos a hotel Revera Traditional Villas s bazénem

Místo

Hotel Revera Traditional Villas, Keri 37° 39' 36.9468" N, 20° 48' 56.5452" E

Komentáře

Velmi pěkné ubytovací zařízení, poloha hotelu nám vyhovovala perfektně. Doporučujeme půjčit si auto, abyste se dostali ke krásným plážím a mohli dělat výlety po ostrově. Pláž v Limni Keri je zarostlá stromy, poskytovaly příjemný stín v horku.
Location