Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Zante Village, Alikanas

Ostrov Zakynthos a hotel Zante Village

Příjemný hotel Zante Village, obklopený vinicemi, se nachází jen 400 metrů od místního centra letoviska Alikanas. V centru najdete mnoho barů, taveren a nákupních možností.

Široká, písčitá a mírně se svažující pláž se nachází asi 1 kilometr od hotelu. 5x denně jezdí zdarma hotelový minibus na pláž a do městského centra. Letiště je vzdálené cca 15 km, město Zakynthos s přístavem 12 km.

Tento oblíbený rodinný hotel nabízí k ubytování 120 pokojů. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí a posezením, lobby bar, společenská a televizní místnost, internetový koutek (za poplatek), mini market a klimatizovaná restaurace. Parkování u hotelu zdarma.

Uprostřed zahrady hotelového areálu se nachází velký sladkovodní bazén a pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je stolní tenis a biliárd. Pro ubytované hosty hotel pravidelně pořádá pestrý zábavný program, 1x týdně řecký večer.

Pro nejmenší návštěvníky je připraven oddělený dětský bazén a dětské hřiště. Od poloviny června do poloviny září funguje mini club pro děti ve věku od 4 do 12 let.

Všechny pokoje (25 – 30 m²) jsou příjemně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou a WC, vysoušeč vlasů, telefon, TV se satelitním příjmem, trezor, lednička, individuálně ovládaná klimatizace a velký balkón (cca 12 m²).

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře, občerstvení v době 10.00 - 13.00 hodin a 15.00 - 18.00 hodin, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 23.30 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Zakynthos a hotel Zante Village - ubytování
Ostrov Zakynthos a hotel Zante Village s bazénem

Místo

Hotel Zante Village 37° 49' 54.9012" N, 20° 47' 10.5216" E
Location