Jste zde

Domů » Ubytování

Studia Pahnis, Alikanas

Ostrov Zakynthos a studia Pahnis

Poloha

3-hvězdičková studia Pahnis jsou umístěná na klidném místě řeckého ostrova Zakynthos, centrum obce Alikanas s obchody a tavernami je vzdálené asi 300 metrů. K nejbližší písečné pláži je to 1 km daleko, do letoviska Alykes přibližně 1,5 km. Letiště je ve vzdálenosti cca 17 km od studií.

Zařízení

Prázdninový komplex nabízí k ubytování celkem 26 obytných jednotek. Díky své rodinné a přátelské atmosféře je oblíbený u mnoha stálých hostů a nabízí následující vybavení: TV místnost v prostoru recepce s Wi-Fi připojením, parkoviště, mini market, kadeřnictví.

Kolem studií se rozkládá udržovaná zahrada, v sousedním komplexu Zante Village (hned vedle) mohou ubytovaní hosté využívat plavecký bazén se sluneční terasou (lehátka a slunečníky k zapůjčení zdarma), stejně jako snack- / pool bar.

Sport a zábava

Na místě je možné si zapůjčit kola pro poznávání okolí, za poplatek jsou také kosmetické procedury (na objednání). Na okolních plážích je možné si vyzkoušet vodní sporty od místních provozovatelů.

Ubytování

Příjemně zařízená studia jsou vybavená koupelnou se sprchou a WC, kombinovaným obývacím pokojem s ložnicí, kuchyňským koutkem a satelitní TV.

Stravování

Vlastní nebo se snídaní v sousedním hotelu Zante Village (za příplatek).

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Zakynthos a studia Pahnis - ubytování

Místo

Studia Pahnis, Alikanas 37° 49' 52.4208" N, 20° 47' 6.2268" E
Location