Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bitzaro Palace, Kalamaki

Řecký hotel Bitzaro Palace na ostrově Zakynthos

Hotel Bitzaro Palace se nachází na klidném místě, na okraji letoviska Kalamaki. Mírně se svažující písečná pláž je vzdálená jen asi 500 metrů. Centrum obce Kalamaki, kde je mnoho nákupních a zábavných možností, je přibližně 1 km daleko. Hlavní město Zakynthos je vzdálené přibližně 6 km, kam se dostanete pravidelnou místní autobusovou dopravou.

Moderní hotelový resort nabízí k ubytování 95 pokojů, v nedávné době byl renovován. K jeho zařízení dále patří patří recepce, koutek s TV se satelitním příjmem, internetový koutek (za poplatek), společenská místnost, bar, restaurace a minimarket.
V hezké a dobře udržované zahradě se nachází bazén se sladkou vodou, sluneční terasa a poolbar. Lehátka a slunečníky jsou bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek. Pro nejmenší hosty je k dispozici dětské hřiště a dětský bazén.

Útulně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací (v provozu v červenci a v srpnu), telefonem, satelitní TV, rádiem, miniledničkou, trezorem, balkónem nebo terasou.
Superior pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, sendviče 10.00 - 18.00 hodin, odpolední káva, čaj a pečivo 15.00 - 17.00 hodin, místní alkoholické a nealko nápoje 10.00 - 24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Řecký hotel Bitzaro Palace s pláží na ostrově Zakynthos
Řecký hotel Bitzaro Palace s bazénem na ostrově Zakynthos
Řecký hotel Bitzaro Palace na ostrově Zakynthos - ubytování

Místo

Hotel Bitzaro Palace 37° 44' 17.034" N, 20° 53' 37.6584" E

Komentáře

Všechno bylo skvělé, Zakynthos je kouzelný ostrov. Bitzaro Palace je dobře udržovaný hotel, pokoje jsou velmi elegantní a čisté. Personál byl přátelský. Kontinentální snídaně se vším všudy, večeře byly (formou bufetu) vynikající. Pláž se nachází v blízkosti hotelu, asi 5 minut pěšky. Bazén byl menší, ale čistý. Každý den ráno byl vyčištěn, kolem něj je dostatečné množství lehátek a slunečníků.
Location