Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bozikis, Agios Sostis

Ostrov Zakynthos s hotelem Bozikis - bazén

3-hvězdičkový hotel Bozikis je postaven na kopci s nádherným výhledem na záliv a okolní vegetaci obcí Laganas a Agios Sostis. K nejbližší pláži je to přibližně 150 metrů. V malé vesničce Agios Sostis najdete obchody a tradiční řecké taverny. Do města Laganas, kde je spousta nákupních a zábavních možností, se dostanete pěšky po pláži asi za 15 minut.

Kvalitní hotel nabízí k ubytování 34 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce s posezením, televize a bar. V malém a upraveném "nádvoří" s kašnou se nachází místo, kde se podávají snídaně.
Ve venkovním prostoru najdete plavecký bazén se sluneční terasou, pool-/snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.
Na pláži je možné si zapůjčit šlapadla a vyzkoušet potápění od místních provozovatelů.

Pokoje jsou jednoduše zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, telefon s přímou volbou a satelitní televize, klimatizace, lednička, trezor a připojení k internetu (za poplatek), balkón.
Dvoulůžkové pokoje je možné využít také jednolůžkové.

Stravování: Snídaně - kontinentální snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Zakynthos s hotelem Bozikis - ubytování
Ostrov Zakynthos s hotelem Bozikis - terasa

Místo

Hotel Bozikis 37° 42' 54.3816" N, 20° 51' 39.8268" E

Komentáře

Byly to nádherné dva týdny, ale bohužel příliš rychle to uteklo. Je zde mnoho krásných památek. Velmi pěkný rodinný hotel, velmi dobře udržovaný, krásný bazén s barem. Hotel se nachází v obci Agioas Sostis, není to daleko do sousedního města Laganas, kde je spousta restaurací, diskoték a barů. Pláže jsou spíše úzké.
Location