Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gloria Maris, Agios Sostis

Ostrov Zakynthos a hotel Gloria Maris u moře

Poloha

3,5-hvězdičkový hotel Gloria Maris se nachází na idylickém místě uprostřed olivových hájů řeckého ostrova Zakynthos, přímo u tmavé písečné pláže se skalnatými úseky.

Do vesničky Agios Sostis s restauracemi a bary je to jen pár minut pěší chůzí, do rušnějšího letoviska Laganas asi 3 km. Díky své poloze je skvělým výchozím bodem pro výlety do okolí.

Zařízení

Tento malý rodinný hotel s typickým řeckým šarmem je ideální pro relaxační dovolenou. K ubytování nabízí 72 pokojů a dále k jeho zařízení patří recepce (trezor k pronajmutí), malý minimarket / obchod se suvenýry, restaurace.

V romantické a upravené zahradě je umístěn bazén, sluneční terasa, pool bar a plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

Hotel pravidelně v týdnu pořádá večerní zábavu, za poplatek je možno si na pláži zapůjčit šlapadla a malé motorové loďky.

Ubytování

Jednoduše zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, telefonem, satelitní televizí, ledničkou (za poplatek), klimatizací (za poplatek), trezorem (za poplatek), balkónem nebo terasou, za příplatek s výhledem na moře.

Rodinné pokoje mají podobné vybavení, ale jsou prostornější, mají navíc patrovou postel a nemají k dispozici výhled na moře. Max. obsazení: 2 dospělí + 2 děti nebo 3 dospělí + 1 dítě.

Studia pro 2 - 3 osoby se skládají z 1 místnosti s kuchyňským koutem, jinak mají podobné vybavení jako pokoje.

Apartmány pro 3 - 4 osoby jsou zařízené jako studia, ale mají navíc oddělenou ložnici. Max. obsazení: 2 dospělí + 2 děti, 3 dospělí + 1 dítě nebo 4 dospělé osoby.

Stravování

Snídaně (pouze při ubytování ve studiích a apartmánech) nebo polopenze - kontinentální snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Zakynthos a hotel Gloria Maris s bazénem
Ostrov Zakynthos a hotel Gloria Maris - most přes bazén
Ostrov Zakynthos a hotel Gloria Maris s terasou
Ostrov Zakynthos a hotel Gloria Maris - ubytování

Místo

Hotel Gloria Maris, Agios Sostis 37° 42' 47.5452" N, 20° 51' 38.2248" E
Location