Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Klelia, Kalamaki

Ostrov Zakynthos a hotel Klelia

3-hvězdičkový hotel Klelia na ostrově Zakynthos se nachází 200 metrů od dlouhé, mírně se svažující písečné pláži v Kalamaki. Do místního centra je to z hotelu přibližně stejně daleko, tj. 200 metrů. Nákupní možnosti, útulné taverny a restaurace jsou v blízkém okolí. Hlavní město Zakynthos je vzdálené asi 6 km, autobusová zastávka 350 metrů od hotelu.

Velmi dobře udržované hotelové zařízení v typickém jónském stylu se rozkládá na ploše 7000 m2. K ubytování nabízí celkem 61 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce s trezory k pronajmutí, společenská místnost s televizním koutkem, bar a restaurace.
Ve venkovní části najdete velký plavecký bazén, whirlpool, poolbar a sluneční terasu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.
Na pláži si můžete zapůjčit šlapadla nebo kola od místních provozovatelů (za poplatek).

Hezky a útulně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, s vanou, telefonem, rádiem, balkónem nebo terasou. Individuálně nastavitelná klimatizace, lednička a satelitní televize jsou na vyžádání a za poplatek. Některé pokoje mají moskytiéry v oknech.
Rodinný pokoj (max. 4 osoby) má stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje, ale navíc je prostor ke spaní.

Stravování: Polopenze - kontinentální snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Zakynthos a hotel Klelia - ubytování
Ostrov Zakynthos a hotel Klelia s bazénem

Místo

Hotel Klelia 37° 44' 19.1256" N, 20° 54' 25.5708" E
Location