Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Louis Plagos Beach, Tsilivi

Hotel Louis Plagos Beach na ostrově Zakynthos

Hotel Louis Plagos Beach se nachází na klidném místě přímo nad mořem, asi 150 metrů od písečno-oblázkové pláže. Pláž Amboula v asi 5 km vzdáleném Tsilivi byla oceněna Modrou vlajkou díky čistotě vody. V bezprostředním okolí hotelu najdete bary, taverny a supermarket. Centrum obce Planos je vzdálené 2 km, město Zakynthos 7 km a letiště 9 km. Autobusová zastávka se nachází nedaleko od hotelu (asi 300 metrů).

Hotel nabízí k ubytování 161 pokojů, skládá se z hlavní budovy a několika přilehlých budov. K jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, internetový koutek (za poplatek), společenská místnost, TV koutek, klimatizovaná restaurace a bar.
Ve venkovním zahradě se nachází velký sladkovodní bazén, sluneční terasa a pool-/snackbar. Zapůjčení lehátek a slunečníků je u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.
Pro malé návštěvníky je k dispozici miniclub (určet pro děti 4-12 let), dětské hřiště a samostatný dětský bazén.

V ceně ubytování je tenisový kurt (osvětlení za poplatek), aerobik, vodní gymnastika, stolní tenis, kulečník, volejbal, vodní pólo, šipky, kulečník a různé hry. Hotel také pořádá denní animace, večerní show a živou hudbu. Maskotem hotelu je Santelino, který se hrami a aktivitami stará o zábavu malých i velkých.
Za poplatek je půjčovna kol a různé vodní sporty na pláži prostřednictvím místních provozovatelů.

Pokoje jsou příjemně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou a WC, vysoušeč vlasů, telefon, trezor, satelitní TV, hudební kanál, minibar (za poplatek), varná konvice, klimatizace, balkón nebo terasa. Za příplatek je možný pokoj s výhledem na moře.
Pokoje typu superior mají stejné vybavení, ale jsou prostornější, mají navíc župany a pantofle a přímý výhled na moře.
Rodinné pokoje mají navíc prostor ke spaní, částečně jsou s výhledem na moře (za příplatek).

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, dětský bufet 19.00 - 21.30 hodin, různé občerstvení 10.00 - 24.00 hodin, káva, čaj a zákusky 15.30 - 17.00 hodin, zmrzlina 10.00-18.00 hodin a 19.30-21.30 hodin, piknikový koš při absolvování výletů (na objednávku), místní alkoholické a nealkoholické nápoje 10.00-24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Louis Plagos Beach s bazénem na ostrově Zakynthos
Hotel Louis Plagos Beach na ostrově Zakynthos - ubytování

Místo

Hotel Louis Plagos Beach 37° 49' 34.7412" N, 20° 50' 44.5452" E
Location