Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mabely Grand, Kampi

Ostrov Zakynthos a hotel Mabely Grand

5-hvězdičkový hotel Mabely Grand se nachází na klidném místě, obklopený zelenou přírodou. Jedinečná poloha na strmém útesu nabízí krásný panoramatický výhled na Jónské moře. Nejbližší písečno-oblázková pláž je vzdálená asi 8 km a známá písečná pláž "Shipwreck Bay" cca 18 km. Vesnička Kampi s obchody a tavernami je asi 1 km daleko, hlavní město Zakynthos přibližně 30 km. Pro cestování po ostrově se doporučuje vypůjčit si auto!

Luxusní hotel se skládá z hlavní budovy a několika 2-patrových vedlejších budov, k ubytování nabízí 108 komfortních pokojů a apartmánů. K jeho zařízení dále patří lobby s recepcí, knihovna, televizní koutek, konferenční místnost, bezdrátové připojení na internet, hlavní restaurace s venkovní terasou, á-la-carte restaurace, taverna, bar, minimarket a wellness.

V udržované zahradě najdete dva prostorné sladkovodní bazény se sluneční terasou, poolbar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení bez poplatku.
Pro nejmenší hosty je k dispozici dětské hřiště, samostatný dětský bazén a miniclub.

V ceně ubytování je posilovna, tenisový kurt s umělým osvětlením, sportovní hřiště (basketbal, volejbal, fotbal), aerobic, vodní aerobic a využití wellness centra - sauna, parní lázně a jacuzzi. Hotel pořádá pravidelné denní animace a večerní zábavu s živou hudbou, 1 x za týden folklórní večer.
Za poplatek je půjčovna kol, masáže a různé kosmetické ošetření.

Pohodlné a vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, satelitní TV, CD přehrávačem, telefonem, bezdrátovým připojením k internetu (za poplatek), ledničkou (minibar za poplatek), trezorem, klimatizací / topením, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady nebo na moře.
Některé pokoje mají bazén společný pro 2 ubytovací jednotky a výhled na moře.
Rodinné pokoje se skládají ze 2 pokojů se spojovacími dveřmi, mají výhled na moře jinak jsou stejně zařízené jako pokoje.
Prostorově větší junior suity mají navíc posezení, vířivou vanou a výhled na moře.
Suity ve vyšší kvalitě mají oddělenou ložnici a výhled na moře.

Stravování: Polopenze (snídaně, večeře) nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu (2x týdně se koná tématický bufet), čerstvé saláty, ovoce a zelenina, různé snacky od 10.00 do 19.00 hodin, zmrzlina, odpolední káva, čaj a pečivo.
Místní a mezinárodní alkoholické a nealko nápoje od 10.00 do 23.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Zakynthos a hotel Mabely Grand s bazénem
Ostrov Zakynthos a hotel Mabely Grand s terasou
Ostrov Zakynthos a hotel Mabely Grand - ubytování

Místo

Hotel Mabely Grand 37° 47' 8.1348" N, 20° 41' 5.8056" E
Location