Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Porto Koukla Beach, Porto Koukla

Řecký hotel Porto Koukla Beach na ostrově Zakynthos

Hotel Porto Koukla Beach je obklopen olivovými stromy, leží přímo u mírně se svažující, písečné pláže s výhledem na ostrov Marathonissi. Původní vesnička Agios Sostis s tradičními tavernami a nákupními možnostmi je vzdálená jen několik minut pěší chůzí. Rušnější letovisko Laganas s mnoha dalšími zábavními možnostmi je asi 3 km od hotelu.

Dobře udržovaný hotel s rodinnou atmosférou nabízí k ubytování 50 pokojů. K jeho zařízení dále patří vstupní hala s 24-hodinovou recepcí (trezor k pronájmu), TV koutek, internetový koutek (za poplatek) a bezdrátové připojení Wi-Fi (zdarma), společenská místnost, restaurace, bar, malý obchod se suvenýry, klimatizace. Venku se nachází parkoviště.

V krásné zahradě se nachází útulná hospůdka s terasou a krásným výhledem na moře, plážový bar, plavecký bazén se sluneční terasou, poolbar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.
Pro nejmenší hosty je zde samostatný dětský bazén a dětské hřiště. Na pláži si za poplatek můžete vyžkoušet různé vodní sporty od místních provozovatelů.

Všechny pokoje jsou jednoduše zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou a WC, vysoušeč vlasů, telefon, satelitní televize, klimatizací a trezor (oboje za poplatek), balkón nebo terasu.
Rodinné pokoje jsou prostornější, mají navíc ledničku a patrovou postel pro děti nebo ložnici.
Na vyžádání možný rodinný pokoj s další ložnicí (FFL).

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou výběru z menu se salátovým, předkrmovým a dezertovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Řecký hotel Porto Koukla Beach s pláží na ostrově Zakynthos
Řecký hotel Porto Koukla Beach s bazénem na ostrově Zakynthos
Řecký hotel Porto Koukla Beach na ostrově Zakynthos - ubytování

Místo

Hotel Porto Koukla Beach 37° 42' 24.714" N, 20° 51' 15.444" E

Komentáře

Tento hotel mohu všem vřele doporučit, je to skvělé místo s řeckou atmosférou. Strávili jsme zde krásné prázdninové týdny a rádi se sem někdy znova vrátíme. Celý personál hotelu byl velmi přátelský. Jídlo chutnalo velice dobře, bylo připravováno podle řeckých rodinných receptů. Obzvlášť výborný byl snack bar na pláži. Můžete si tady vychutnat krásnou přírodu, modré moře a krásné pláže. Možnost potápění, šnorchlování a lodních výletů.
Location